21 dagar kvar!

Inte för att julen är så speciell längre i vuxen ålder, men det är mysigt att träffa nära och kära, spela julklappsspelet och äta alldeles för mycket julmat. 
Och precis som förra året så kommer vi fira med sambons föräldrar och bror. Tanken var först att åka upp till min familj, men då jag först bytte jobb och sen nu bara pluggar 50% så får vi ta det ett annat år, Henke är dessutom inte helt säker att han får ledigt i jul, så då hade det ju inte gått ändå. 🙈

3 december idag då, var första advent igår. Känns sjukt att vi är redan i sista månaden på året, var ju augusti nyss!
Julpyntat är det iaf och idag bakar jag lite lussekatter. Hälften med saffran och hälften utan. Är snart klar med de som har saffran, har t o m hunnit smaka en och jäklar så goda och saftiga de blev! 

När jag sen är klar med bakandet, så blir det ut i skogen med de fyrbenta och plocka lite granris. Tänkte både pynta lite på uteplatsen och i stallet. 

Har haft en liten svacka med hästeriet men nu tror jag att den är över. Känns iaf lättare och roligare att åka till stallet iaf. 
Sen att vi var ett gäng igår som löshoppade våra hästar, trots tråkigt väder, gjorde det lite extra roligt i stallet. 
Att sen Player vågade hoppa första gången utan draghjälp och andra gången totalt, gjorde det ännu roligare. Jag hade knappt förväntat mig att han skulle kliva över markbommar ens, men med bra av pushning hela slingan igenom, så gick det riktigt bra trots att han tyckte de var lite läskigt. De två sista gångerna så kom han på med mer självförtroende och man såg verkligen hur nöjd och stolt han blev! 😍 Jag lika så!

Som sagt bakar nu och kommer nog göra i någon timme till. Är ju lika bra att passa på att baka så mycket som man orkar ny när jag väl har motivationen för det. 

(null)