Påskafton!

Även idag bjuds det på fint väder och värme!

Som sagt så blev de sovmorgon idag, jag hade kunnat kliva upp sju, men hejdade mig och kunde tillslut somna om och sov nästan till 12. Välbehövligt och även om det var varmt så var de mysigt att ligga länge i sängen med hela familjen. 

Vi gjorde iordning frukost och efteråt tog vi en liten promenad i solskenet med hundarna. Jag hade kunnat fortsätta att gå minst en timme till, men klockan tickade på fort och det närmade sig middagstid för hästarna. 
Så vi packade in oss och hundar i Hondan och brummade till stallet, gav dom mat och sen åkte vi hemåt igen. Stannade vid Ok i Fristad för att tanka och tvätta bilen och nu ligger jag och hundarna i soffan medan sambon spelar tv-spel. 
Jag ska tillbaka till stallet vid ca 18 för att fixa inför kvällen och plocka in pållarna. Sen ska jag bara ta de lugnt och mysa med familjen. 

Till nåt annat, jag ställde mig på vågen igår efter promenaden och innan jag åt. Jag hade inte bara gått upp de 0,4kg som jag gått ner utan även lite till... Kan väl inte påstå att jag vart så duktig gällande maten, har väl ätit hyfsat bra, men de har slunkit ner en och annan gobit.. Blir så less på mig själv, är ju fullt medveten om hur mycket jag skadar kroppen men ändå kan jag inte hjälpa det. Intalar mig själv varje gång att denna här gången ska va den sista, men så blir de ju aldrig.. 

(null)

(null)

(null)